Gata!!

GATA!! Am spus gata! Gata cu micile scapari in alimentatie. Si cu scuzele pentru aceste scapari. Nu mai exista nicio scuza.
In ultima perioada au fost tot felul de sarbatori si sarbatoriti care m-au facut sa manac peste limitele stabilite anterior de mine. Am exagerat si cantitativ si calitativ. Mai ales cantitativ. Aici este problema cea mai mare. Chiar daca spun ca nu trebuie sa ne infometam, daca ne vine foame din 3 in 3 ore, aia sigur nu e foame. Sau daca ne vine foame pe la 9 seara. Un mar sau un morcov si atat! Sigur o sa ni se para ca ne e foame in continuare. Dar poate creierul nostru ne joaca feste.
Sa incercam sa depasim aceasta senzatie de foame. Nu spun sa nu mancam nimic si daca ne e foame, asta e, sa depasim situatia. Nu asa. Spun ca sa ne facem niste portii mici, in farfuria noastra, si sa incercam sa ne saturam cu atat. Si cum simtim senzatia de foame, sa incercam sa nu o bagam in seama, pentru ca e doar organismul nostru care s-a obisnuit la o cantitate mai mare.
Hai sa incercam impreuna, vreti?

2 comentarii:

  1. O sa incerc si eu alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur foarte mult!! Impreuna o sa reusim ai sa vezi, totul e sa vrem intradevar. Un secret: cand ni se face pofta, sa incercam sa ne imaginam ce bine o sa aratam atunci cand slabim. Ajuta sa ne stapanim.

    RăspundețiȘtergere

Te-ar putea interesa si:

Related Posts with Thumbnails