Cum mancam de Paste

Cum, cand, cat, ce mancam? Daca sunteti ca si mine, doritoare de cateva kg in minus, astea sunt intrebarile care se invart in mintea noastra.
CUM: Mestecand foarte bine, de multe ori, incet, fara graba. Ne vom satura mult mai repede asa. Chiar ne vom plictisi mancand!!
CAND: Pai in primul rand incercati sa aveti 3 mese pe zi, si maxim 2 gustari. Dar gustarile sa fie gustari, nu cat o masa intreaga. Si mai e regula de aur, fara mancare dupa maxim 7, insa fiind zi de sarbatoare, cred ca nu o tragedie daca mancam si la ora 9, de exemplu, dar sa fie o masa mai usurica.
CAT: Nu mancati doar ca sa nu va plictisiti. Sau pentru ca toti ceilalti manaca. Mancati cat trebuie, puneti-va tot ce aveti de gand sa mancati in farfurie, pentru a vedea exact cantitatea, nu ciuguliti de ici, de colo, pentru ca de obicei "ciugulim" mai mult decat ne imaginam. Si nu exagerati cu cantitatea! Dupa ce ca manacam multe calorii, sa mai mancam si o cantitate mare.. nu vi se pare ca exageram?
CE: Eii, aici nu o sa va dau prea multe sfaturi. Stiu si eu ca e greu sa ne abtinem de la drob, fripurica, si mai ales prajiituuriii... E pe undeva normal ca macar acum sa putem sa mancam si "de dulce" fara sa ne stea pe constiinta. Insa, hai sa introducem la masa de Paste si o salata, ce ziceti? Ori o salata verde, ori cateva rosii, ori castraveti.. Pe langa faptul ca o sa ne saturam mai repede, o sa ne ajutam si digestia.

Daca tineti cont de sfaturile de mai sus, si daca mai faceti si macar 30 de minute de sport, nu aveti de ce sa va faceti griji! Puteti sarbatorii linisite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te-ar putea interesa si:

Related Posts with Thumbnails