Ceaiul verdeCu totii am auzit de ceaiul verde si cum ca ar avea numeroase beneficii asupra sanatatii si aspectului nostru.
Este adevarat, ceaiul verde contine un antioxidant foarte puternic, care inhiba cresterea celulelor canceroase si este cunoscut faptul ca scade nivelul colesterolului LDL. La acestea se adauga si ca intarzie imbatranirea prematura a tenului si ca reduce formarea tartrului dentar si stopează aparitia cariei dentare, datorita fluorurilor si taninurilor continute. Plus ca ne ofera energie fizica si intelectuala datorita continului de cafeina.
Daca mai adauga si ca ne ajuta sa ne mentinem silueta.. e clar ca ne vom apuca de baut ceai verde. Ceaiul verde usureaza digestia si previne constipatia. Ai sa vezi ca band ceai verde cu regulalitate o sa te simti mai usoara.
De retinut ca DOAR band ceai verde nu o sa slabesti. Ceaiul propriu-zis nu slabeste. Dar asociat unei diete corespunzatoare si unui program de sport de cel putin 30 de minute pe zi, sau o 45 de minute de 4-5 ori pe saptamana, o sa te ajute mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te-ar putea interesa si:

Related Posts with Thumbnails