Sportul in 2

Sportul in 2 poate sa aiba avantaje si dezavantaje. Si cand spun "in 2" ma refer la un El si la o Ea. :)

Unul din avantaje ar fi faptul ca va puteti motiva unul pe altul. Daca unul nu are chef, poate are celalalt, astfel evitati momentele in care ati putea sa faceti miscare, dar nu o faceti din pura comoditate. Va puteti si incuraja, prin complimente nemincinoase asupra rezultatului partenerului.
Facand sport impreuna petreceti implicit si mai mult timp impreuna, astfel scapati de eventualele seri in care va simtiti pur si simplu prea obositi sau nu aveti timp sa va intalniti cu partenerul vostru.
Totodata, gasiti mai multe activitati prin care va puteti petrece timpul liber: puteti merge sa jucati tenis impreuna, sau sa inotati, sau sa alergati seara in parc impreuna. Va veti simtii foarte bine, va garantez.
Este si mult mai simplu sa tineti o dieta in doi. Va fi mai usor sa mancati sanatos si sa renuntati la mancarea care va ingrasa si care nu este sanatoasa.

Pe de alta parte, exista un mic pericol, prin care eu personal am trecut: s-ar putea ca intr-o zi partenerul vostru sa nu poate sa faca miscare si atunci veti fi tentate sa nu mai faceti nici voi. Veti renunta sa mergeti sa alergati singure, de exemplu. Sau, partenerul vostru pur si simplu nu are chef si sub nicio forma nu puteti sa il convingeti sa faca sport cu voi. NU RENUNTATI! Continuati sa va duceti singure! Poate cine stie, cand va va vedea ca sunteti atat de determinate, poate se va simtii intr-un fel convins sa faca si el sport cu voi.

Si inca ceva, sportul poate sa descopere partea competitiva din voi. Nu exagerati cu aceasta insa, pentru ca partenerul vostru se poate simtii descurajat, complexat si isi va pierde entuziastmul cand va vedea ca nu se poate tine de voi.

Faceti din fiecare moment petrecut impreuna unul in care sa va simtiti bine. Incercati sa simtiti euforia aceea de dupa sport impreuna. Ca sa nu mai vorbim de dusul de dupa! :p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te-ar putea interesa si:

Related Posts with Thumbnails