Cum ne afecteaza kilogramele in plus

Kilogramele in plus ne afecteaza pe absolut toti. De la femei care sunt stresate ca au 4 kilograme in plus pana la cei care au zeci de kilograme in exces. Insa poate sa existe o diferenta in greutatile pe care ni le da .. greutatea.
Putem fi, cum am spus mai sus, stresati de niste kilograme care din punct de vedere al sanatatii nu prea fac foarte rau. Insa acel stres poate dauna si fizic, si psihic. Apare aici nemultumirea de sine, neincrederea in propriile forte, complexele nejustificate samd.
Sau, mai exista cazul extrem, cand kilogramele ne afecteaza sanatatea in mod foarte grav, si aici enumar doar cateva complicatii ale obezitatii: hipertensiune, diabet, accidente vasculare, hernii, afectiuni ale articulatiilor, infertilitate, cresterea riscului de cancer.. cred ca ati prins ideea.
Bineinteles ca al doilea caz este mult mai grav, dar nici primul caz nu trebuie ignorat deloc. Defapt, daca nu suntem atenti cu noi, putem aluneca din primul caz in al doilea fara sa ne dam seama. Nu trebuie sa avem 50 de kilograme in plus ca afectiuniile sa apara.
Asadar, puneti-va pe slabit sanatos! Stiti ce inseamna asta: sport + mancare sanatoasa in cantitati mici.

PS: azi am avut o zi "curata". Nu mi s-a facut pofta de nimic. Yupiii. :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te-ar putea interesa si:

Related Posts with Thumbnails